Založ si blog

Slobodní ľudia majú pravdu, my máme vedro s vodou

Mám vlastný názor, mám vlastné emócie, chcem byť slobodný. Toto nám chodí po rozume posledných pár mesiacov. Verte-neverte mne tiež. Človek si uvedomí aký bol slobodný až vtedy keď o úplnú „slobodu“ príde, čiže až teraz sme zistili čo sme všetko ochotní kvôli slobode spraviť. Sme schopní riskovať zdravie svojich blízkych, kamarátov, či kolegov len preto, aby sme sa cítili nezraniteľní. Sme ochotní sa hádať, postaviť sa na stranu politikov, ktorých by sme predtým ani neopľuli, len preto aby sme si chránili našu prácu, našu slobodu.

V lete dokonca chápem aj to, že sme potrebovali byť slobodní a šli sme na dovolenky. Rešpektujem to, že každý má svoj vlastný názor. Ľudia, ale fakty a poznatky dokázané vedou naša „slododa“ ešte zbiť nedokáže. Zavítal k nám nepriateľ, je tichý, niekedy len príde a odíde, no keď sa mu niekde zapáči tak si robí čo chce. Pár priateľov dokonca sprevádzal aj do nemocnice, a čo v istých rodinách ďalej napáchal ani písať nebudem. Bude tu dovtedy, pokiaľ tu bude naša naivná predstava o slobode, to je môj názor. Neberiem Vám samozrejme pravdu z úst, no keď výpoveď chceme nazvať pravdou musíme to vedieť aj dokázať.

Pod článkami, v ktorých „zákerné“ médiá uverejnia, že niekto zomrel na COVID, vidím smejúcich sa smajlíkov, vidím tú drzosť, prepáčte mi za výraz, tuposť ľudí, ktorých nie je málo. Ten človek bol niekoho dedko, otec, kamarát a blízky, títo ignoranti majú samozrejme plné ústa výhovoriek prečo takto reagovali, napr. – ľudia umierajú po celom svete na závažnejšie choroby. Ja by som povedal len jedno, tých ľudí sa ale nedalo ochrániť tým, že si len dáme rúško na ústa. Samozrejme vo svete sú závažnejšie témy.

Aj ja som závislý na kolobehu financií, mám tiež svoj obchod v obchodnom centre a pracujem aj s detičkami na školách. Som však ochotný chvíľu sa uskromniť a jednoducho zavrieť ústa a robiť to, čo je treba. Bohužiaľ takých je nás málo, nie málo na to aby sme zaplnili ulice, ale málo na to aby sa vírus ďalej nešíril.

Ak si nedávajú rúško, tak s výhovorkou, načo, veď tento štát nám nepomáha nijako, môže si za to sám, to že ho nenosím, je moje presvedčenie… Čiže logika sa zobrala a utekala preč, beží doteraz a asi sa už na Slovensko ani nevráti. Dokonca, som sa stretol aj s názorom, že COVID treba dostať, že jednoducho sa mu nevyhneme. Takže keby horelo a spálilo by polovicu Zeme, tak podľa tejto rovnice sa postavíme pred oheň a povieme si, raz musíme zhorieť, aj keď máme vedrá s vodou, ale takto sme sa my „slobodní“ rozhodli.

Oheň som spomenul zámerne, pretože ak niekde začne trošku horieť a pridá sa k tomu trošku vetríka tak sa tento ohník môže stať smrteľný pre celý kontinet. Máme rodiny, máme kamarátov, máme známych, milujeme ich a oni milujú nás, prosím nedopustime aby nás takýto uhasiteľný oheň spálil do tla. Vedrá s vodou máme v aute, vo vrecku, doma, stačí ich len použiť.

 

 

 

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1378x
Priemerná čítanosť článkov: 1378x

Autor blogu

Kategórie

Archív